Front couple

Välkommen tandhygienist!

Sveriges Tandhygienistförening, STHF är organisation för landets tandhygienister, som arbetar med frågor som berör tandhygienistens roll i samhället antingen man arbetar inom offentlig eller privat tandvård alternativt som egen företagare. STHF, med ca 3 700 medlemmar är en politiskt oberoende förening inom Sacoförbundet SRAT.

Till STHFs Ordförandeblogg

Vi finns på Facebook

Besök vårt nyhetsrum på Mynewsdesk

Tandvård i media

2017-06-26 | Radio Sweden på svenska - Sveriges Radio

Käkkirurgin tar hjälp av Örebro för jour

2017-06-26 | Bohusläningen

Missbrukare fick köpa tandläkarklinik

2017-06-22 | Mynewsdesk

TePe bidrar till munhälsa i Zimbabwe

2017-06-22 | Sydsvenskan

Tandläkare i Lomma missade cancertumör i flera år

Visa alla nyheter

TandhygienistDagar

 Peter_L

900 tandhygienister deltog vid Sveriges Tandhygienistförening, STHFs Tand-
hygienistDagar som arrangerades i Göteborg, Svenska Mässan och Hotel Gothia Towers den 2-4 april 2017. Årets tema ”HÄLSOMYTER, EROSIONER & MUNHÄLSA” fokuserade på aktuella områden som alla berör tandhygienistens hälsofrämjande arbete. Professor Peter Lingström, var en av många uppskattade föreläsare.

TandhygienistDagarna 2018 arrangers på Wisby Strand den 22-24 april!

TandhygienistDagar 2017

Detta får du som medlem

Sveriges Tandhygienistförening är organisationen för landets alla tandhygienister antingen du arbetar privat, offentligt eller som egen företagare.

Studerar du?

  • Gratis medlemskap under studietiden
  • TandhygienistTidningen
  • Nyhetsbrev
  • Råd om anställning och lön.

Aktuell Tidning

- Att få förtroendet och uppdraget som ordförande under ännu en viktig period i STHFs verksamhet är en sann glädje. Samtidigt är det en stor utmaning som kräver både nytänkande, teamkänsla och erfarenhet. Denna mix har STHFs nya styrelse och tillsammans står vi till medlemmarnas förfogande, skriver Yvonne Nyblom i ledaren i TandhygienistTidningen nr 3.17 som utkommer v. 23.

Vi gör också en återblick till årets TandhygienistDagar i detta nummer med artiklar och referat från samtliga föreläsningar. Dessutom autoreferat från en ny avhandling, forskning pågår samt kurs- och platsannonser. Mycket nöje!

 

 

 

 

 

 

Aktuell Tidning