• Välkommen till TandhygienistDagarna 2016

Det är åter dags för TandhygienistDagarna, ett säkert vårtecken för Sveriges tandhygienister. Denna gång beger vi oss till Malmö för att möta våren gemensamt i nya fina lokaler och med för oss både nya och välkända profiler bland föreläsarna. Parodontit, Stress & Allmänsjukdomar – är det intressanta och aktuella temat för dagarna.

Publicerad den 04 april, 2016 av Yvonne Nyblom
  • Det är mer än nog nu!

TandhygienistDagarna blev mycket lyckade, goda föreläsare presenterade intressanta ämnen som trollband auditoriet. Utställningen gav som vanligt prov på både spännande nyheter och välkända möten medan festen och gemenskapen bjöd på fart och härlig stämning. En fin känsla som ger energi i vardagen! Tack alla som på olika sätt bidrog till ett mycket lyckat arrangemang och väl mött i Göteborg 2017!

Publicerad den 18 april, 2016 av Yvonne Nyblom